Balletstudio Chantal

Al vanaf 1995 is de Balletstudio de plek waar iedereen die wil DANSEN terecht kan. Enthousiaste leerlingen uit Culemborg, maar ook uit alle gemeenten eromheen. Voor iedereen is er wel een passende les te vinden, voor verschillende leeftijden en niveau's is er een ruim aanbod van de dansstijlen, waaronder: Dansmix (kleuterballet), Klassiek Ballet, Spitzen, Moderne dans, Urban dance, Showfunk, BalletBody, Pilates, Just Dance en Zumba.

Bij Balletstudio Chantal is dansen mogelijk vanaf 3 jaar, dans voor jongens & meisjes, mannen & vrouwen, Zoek je eigen dansmatch, ga voor dans, techniek, swingen, kracht, passie, in combinatie met veel dansplezier !

Balletstudio Chantal beschikt over een mooie, ruime dansstudio die voorzien is van een zwevende houten vloer met dansvinyl, vaste volledige spiegelwand, barres op twee hoogtes en de nieuwste geluidsapparatuur.

Tevens is er een grote kleedkamer, en kunt u in de foyer terecht voor een kopje koffie, thee. In de hal genieten van vele mooie dansmomenten met de foto’s van evenementen van de voorgaande jaren.

De verschillende lessen en dansstijlen worden door ons team van gediplomeerde docenten met veel plezier, professionaliteit, en persoonlijke aandacht gegeven. Ons team van zeer enthousiaste docenten staat te popelen om hun danskennis te delen.

Al danskriebels ? Neem dan snel contact op en volg een proefles om de geschikte les en groep te vinden !

kids-kijk-naar-links-2.jpg

Balletstudio Chantal van der Tuijn

Houtweg 1

4104 AA  Culemborg

info@balletstudiochantal.nl

KVK: 11033437

Btw: NL134036384B01

 

instagram new flatfacebook 256

youtube logo 68px