WE MOGEN NOG DANSEN

wij zijn ontzettend blij dat we nog mogen dansen.  

Bewegen en dus ook dansen, leveren juist nu een positieve bijdrage aan de fysieke én mentale weerstand".  
 
 Na afloop van de les is het nog steeds de bedoeling dat cursisten de accommodatie zo snel mogelijk verlaten en geldt een maximum van 30 personen. Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn, dus kijklessen kunnen voorlopig nog niet. Zo zijn ouders ook niet toegestaan voor en na de lessen en komen alle leerlingen zelfstandig naar de lessen.

Als vanzelfsprekend houden we ons op de studio strikt aan de geldende-wettelijke-verplichtingen en opgelegde protocollen. Zoals jullie van de studio gewend zijn, staat het belang van de leerlingen voorop en gebruikt het team vooraleerst gezond verstand om ontstane situaties op te lossen.
Natuurlijk hebben we begrip voor verschillende individuele gevoelens met betrekking tot de huidige crisis en zullen we hier, binnen deze kaders, een invulling aan proberen te geven. Voor iedereen die zich daarbij prettig voelt is het dragen van een mondkapje of ander beschermingsmiddel tijdens de les geen enkel probleem.

Een gezonde geest in een gezond lichaam is zeker nu heel belangrijk, met daarnaast onze mogelijkheid tot de sociale contacten. Het gehele docententeam zal toezien op naleving van de voorschriften, zo kunnen we op een goede én verantwoorde manier door dansen.

We volgen de richtlijnen van het RIVM, de dansbranche en de Gemeente Culemborg. Zolang we deze met elkaar naleven kunnen we op een verantwoorde manier samen dansen!

Balletstudio Chantal van der Tuijn

Houtweg 1

4104 AA  Culemborg

info@balletstudiochantal.nl

KVK: 11033437

Btw: NL134036384B01

 

instagram new flatfacebook 256

youtube logo 68px